logonieuwsinformatieagendafoto'sprojectenlinksarchiefcontact
nederlands english
V: Moet ik de wapens ook aanschaffen als ik alleen een kennismakingsles wil doen?
A: Nee, je kunt in dat geval met de ‘bruikleen’ wapens oefenen. 

V: Wat zijn de follow-up mogelijkheden na deze cursus?
A: Om te beginnen bieden we de mogelijkheid om in Korea te komen trainen, bijvoorbeeld tijdens de Martial Arts rondreis in september/oktober 2006 en anders kun je een week (of langer) bij ons in de dojang verblijven voor een intensieve cursus. 

V: Komt de Summer School vaker in Amsterdam?
A: Ja, dat is wel de bedoeling. Afhankelijk van de resultaten van deze eerste keer overwegen we om ook een Winter School te starten. Indien er voldoende belangstelling is, kunnen we dus twee keer per jaar intensieve trainingen in Amsterdam bieden. 

V: Is voor Sibpalki zelfstudie mogelijk?
A: Als je met enige regelmaat (twee keer per jaar) je technieken laat bijschaven door een Sibpalki master is dat met behulp van aanwijzingen uit boeken (aan een Engelstalige syllabus wordt momenteel gewerkt) en video mogelijk. We raden aan dit in groepsverband te doen. 

V: Is Sibpalki te combineren met de beoefening van andere martial arts?
A: De wapentechnieken zijn goed te combineren met ongewapende martial arts. Wij adviseren weliswaar een brede oriëntatie maar wel om één ‘hoofd’ stijl te kiezen. Als je Sibpalki als jouw hoofd stijl kiest, zul je er ook de ongewapende (hand- en voet-) technieken bij moeten doen en die zijn weer minder goed te combineren met bijvoorbeeld karate, taekwondo of hapkido.