logonieuwsinformatieagendafoto'sprojectenlinksarchiefcontact
nederlands english
Dit is een 10-daagse rondreis door Zuid Korea waarbij vechtkunst bezienswaardigheden worden gecombineerd met vechtkunst beoefening.

We vertrekken op 29 september vanuit Seoul naar Chungju om daar de eerste twee dagen van het World Martial Arts Festival bij te wonen. Vervolgens doorkruisen we het land, ontmoeten en trainen met grootmeesters en specialisten in Taekkyon, Taekwondo, Hapkido, Kuk Sul Won, Wushu, Qi-gong, Taegukkwon en Sibpalki.

Naar het voorbeeld van de Hwarang (de elite martial arts corps van het Shilla koninkrijk) trainen we ook regelmatig op idyllische plekken in de buitenlucht. We overnachten in tempels (o.a. de beroemde Naksansa en Bulguksa), guesthouses en motels. 

Verder staan op het programma o.a. het Seoraksan National Park, het Hwarang Experience Park waar demonstraties worden gegeven in vechttechnieken te paard, het Unification Observatory aan de grens met  Noord Korea, het Hahoe Folk Village, Gyeongju de voormalige hoofdstad van het Shilla koninkrijk, hot springs en health spa’s.
Een gedetailleerd programma en budget wordt momenteel samengesteld. Je kunt je hier aanmelden als geïnteresseerde zodat we je hiervan op de hoogte kunnen houden.